WenXP加油!

回覆文章
頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

WenXP加油!

文章 Wah! » 週二 12 8月, 2003 18:08

你學緊野時,記得為我地迷宮新專題(AKOD, AQOD)多寫野呀!!!!!

AKOD = Astronomy Knowledge of the Day
AQOD = Astronomy Question of the Day

頭像
主序星

文章 » 週二 12 8月, 2003 22:44

係呀,加油呀~! :wink: :wink: :wink:

HUNTER_ADAM

Re: WenXP加油!

文章 HUNTER_ADAM » 週三 13 8月, 2003 00:29

Wah! 寫:你學緊野時,記得為我地迷宮新專題(AKOD, AQOD)多寫野呀!!!!!

AKOD = Astronomy Knowledge of the Day
AQOD = Astronomy Question of the Day
WenXP祝前程似星!

頭像
WenXP
夸克星
聯繫:

文章 WenXP » 週三 13 8月, 2003 05:59

叫我Wenling得啦, WenXP只係玩o野o既username...
而家攪緊揀科d o野, 睇下有咩最快路徑上master.

AKOD同AQOD可唔可以轉成AKOW, AQOW或AKOM, AQOM?? :mrgreen:

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週三 13 8月, 2003 11:20

WenXP 寫:叫我Wenling得啦, WenXP只係玩o野o既username...
而家攪緊揀科d o野, 睇下有咩最快路徑上master.

AKOD同AQOD可唔可以轉成AKOW, AQOW或AKOM, AQOM?? :mrgreen:
千祈唔好轉左做 AKOY, AQOY 喎... :shock: :shock: :shock:

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週三 13 8月, 2003 11:59

WenXP 寫:叫我Wenling得啦, WenXP只係玩o野o既username...
都係都係~ WenXP漏洞多,好易中毒架!!!
至於AQOW, AKOW都ok,但係AKOM,AQOM你就太姑寒喇!

訪客

文章 訪客 » 週四 14 8月, 2003 22:52

我成日懷疑, WindowsXP個"XP"係咪真係解做一個鬼臉... 程式員係咪玩o野..

頭像
WenXP
夸克星
聯繫:

文章 WenXP » 週五 15 8月, 2003 00:48

Oh that is me. Sorry.

Thanks Doucat who notified me.

回覆文章

回到「天文話題 Everything about Astronomy」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客