團購:王為豪博士(ALOHA)的 "星野攝影" (已到香港,派發中)

回覆文章
大吉
原恆星

文章 大吉 » 週六 02 12月, 2006 18:05

Hi XR250

入數紙己pm給你

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週六 02 12月, 2006 18:24

XR, 入數紙已pm你喇, 因為我幫 39. pkchung入埋所以總收為400蚊.

Thanks!!! :lol:

頭像
NELSON
紅巨星

文章 NELSON » 週六 02 12月, 2006 18:50

xr 250
plz check pm
thx!

wang
原恆星

文章 wang » 週日 03 12月, 2006 00:39

仲有冇得買ar??

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週日 03 12月, 2006 02:09

Wang, check PM please

頭像
Passerby-B
中子星

文章 Passerby-B » 週日 03 12月, 2006 10:11

I have PM you with my receipt. Thanks for your arrangement. :D :D

頭像
扒飯撈麵
夸克星

文章 扒飯撈麵 » 週日 03 12月, 2006 10:53

仲有無得入紙??

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週日 03 12月, 2006 12:33

扒飯撈麵 寫:仲有無得入紙??
你咁遲架,我明天會轉錢過台灣,快D check PM啦。

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週日 03 12月, 2006 12:38

請問有人識得PeterPeter?

可唔可以叫佢check下PM?

頭像
elton
中子星

文章 elton » 週日 03 12月, 2006 20:44

Me too, just did, thanks a lot for organising the group order.!
Passerby-B 寫:I have PM you with my receipt. Thanks for your arrangement. :D :D

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週日 03 12月, 2006 21:32

收款情況如下,大家入了錢後,記得一定要PM我。如果唔係我唔知邊個入過錢比我。

因為我明天會匯錢過台灣,如果大家入錢有麻煩(例如無匯豐或恆生戶口),請盡快通知我,謝謝。

1. XR250: 1本 (已收錢)
2. CK: 3本 (已收錢)
3. Wongsir: 1本 (已收錢)
4. Sunny Wong: 1本
5. Ally: 1本
6. Passerby-b: 1本 (已收錢)
7. Gary125: 1本 (已收錢)
8. Noodle: 1本
9. Iolo: 1本 (已收到通知,會遲少少)
10. Astrocat: 1本
11. jj12667: 共20本 (已收到通知,會遲少少)
12. Subaru: 1本
13. Elton: 1本 (已收錢)
14. anguslau: 1本 (已收錢)
15. Tenmon 1本
16. simonii: 1本 (已收錢)
17. Hay: 1本
18. 大吉: 1本 (已收錢)
19. chuenLee:1本
20. Starshing:1本
21. pkwong:1本 (已收錢)
22.Daniel cck:1本
23. David Ng: 1本
24.clover (民仔) : 1本 (已收錢)
25.universe24(马来西亚) : 3本 (已收到通知,會遲少少)
26.benzene: 1本
27. cheungszeleung 1本
28. hk 1本
29. SY Lok 1 本
30. Carl Chan , 1本
31. nelson 1 本 (已收錢)
32. Nosneb 1 本 (已收錢)
33. JohnCamposhk 1本
34. PeterPeter 1本 (已收到通知,會遲少少)
35. Akltsang 1 本 (已收錢)
36. espresso 1 本
37. PaulNg 3 本
38. tommy_tse 1本 (已收到通知,會遲少少)
39. Pkchung 1 本 (已收錢)
40. LT : 1本
41. WANG : 1本 (已收到通知,會遲少少)
42. 扒飯撈麵 : 1本 (已收到通知,會遲少少)
43. pooky(澳門): 1本 (已收到通知,會遲少少)
最後由 XR250 於 週一 04 12月, 2006 01:09 編輯,總共編輯了 2 次。

頭像
扒飯撈麵
夸克星

文章 扒飯撈麵 » 週日 03 12月, 2006 21:48

thx~
reason of being so late:
最初沒買的打算
不過俾人搞到身痕才急急落order :p, sorry

頭像
benzenechow
紅巨星

文章 benzenechow » 週一 04 12月, 2006 08:24

唔好意思,,,我今早先check 上網,,,唔知重趕唔趕得切呢,,,,請check pm :oops:

頭像
扒飯撈麵
夸克星

文章 扒飯撈麵 » 週一 04 12月, 2006 09:26

paid
pls check pm
thx a lot

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週一 04 12月, 2006 11:05

由於收到的錢一半都未夠,我唯有延遲到明天才轉帳到台灣。

除了已通知我有事不在香港的幾位外, 請大家盡量今日入錢啦。

回覆文章

回到「天文話題 Everything about Astronomy」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客