團購:王為豪博士(ALOHA)的 "星野攝影" (已到香港,派發中)

頭像
jj12667
中子星

文章 jj12667 » 週五 05 1月, 2007 21:51

XR250 寫:
XR250 寫:剛剛在www.hongkongpost.com上check到,3大個包裹原來昨天己經到了。

但我要星期六先得閒去郵局取書,有人想今個星期六在農莊取書嗎?
昨日收郵局的通知書,原來3個中只來了2個,希望下星期會收到餘下的一個包裹。
大戶先提;哈哈!

頭像
johncamposhk
白矮星

文章 johncamposhk » 週六 06 1月, 2007 11:37

i want come the farm but i didnot come before >_<...
我未來架想順到參觀一下呀^^v
請問有誰可以 "的" 埋我去呀

wang
原恆星

文章 wang » 週六 06 1月, 2007 22:13

YEAH!! 收到la~
雖然本書d角位摺左d 但是都要THX XR250 ~
本書講解好詳細ar~ 正~ :lol:

頭像
pang101
原恆星

文章 pang101 » 週日 07 1月, 2007 01:48

這本書亦叫做"課本",因書的內容講得好詳細.
而且大小跟教科書一樣. :wink:

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週日 07 1月, 2007 03:36

剛剛才有時間睇一次這本書,發覺並不像香港流行的工具書,內容以concept為主。雖然有關內容,大家可能在網上或英文書內看過,但還是第一次出現在中文書內。

其實這本書的對像唔係一般普羅大眾,而係一些已經接觸過天文攝影的天文愛好者,對像係初中~中高級的拍攝者。所以並不像一些翻譯書,睇了對實際拍攝完全沒有任何幫助。

睇完這本書,真希望買到E100S及G400。

頭像
PaulNg
紅巨星

文章 PaulNg » 週日 07 1月, 2007 12:11

E100S 耐唔中係ebay 都仲會搵到...

G400就唔會架喇...

大吉
原恆星

文章 大吉 » 週日 07 1月, 2007 17:58

剛剛收到這本書第一個感覺是字非常多,要讀完這本書我想要花一段時間

頭像
扒飯撈麵
夸克星

文章 扒飯撈麵 » 週日 07 1月, 2007 21:29

thx

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週日 07 1月, 2007 22:13

今日要四圍去派書,去了好多地方,攪到有幾位版友要等我, 真係唔好意思,係到講聲sorry先。

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週一 08 1月, 2007 10:07

------------------------------------------------------------
1. 星期一,6:30pm~7:00pm,在九龍灣MTR取書,7:20pm~7:45pm,在太子MTR取書。
2. 星期二,7:00pm~7:30pm,在尖沙咀MTR取書。
3. 星期三,6:30pm~7:00pm,在九龍灣MTR取書,7:20pm~7:45pm,在太子MTR取書。

也可以星期1-5晚,10:00pm後在天水圍取書。

請各位取書前一日PM我約時間。
------------------------------------------------------------

各位大佬,我這幾日行程,已經寫晒出來,唔好PM我問我再會去邊? 經唔經過邊到? 我答唔晒咁多PM......

睇o岩就PM我。

已經派了30本,但還有50本書在我手上(差不多70磅),如果有網友訂了書,你又知佢住你附近,請幫佢一齊取埋啦。

如果香港/九龍/新界北區,有人可以幫手派幾本,就更加好啦。

akltsang
紅巨星

文章 akltsang » 週一 08 1月, 2007 11:30

Thanks for the help of XR250.

I work in Admiralty. If anyone would like to obtain their books in Admiralty / Central during any lunchtime, please PM to XR250 and me within today (8.1.2007). I can help distribute the books. XR250 has been too busy to accomodate all requests. Let me share the workload.

Albert

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週一 08 1月, 2007 11:36

Albert, thank you very much.

頭像
david_kmng
白矮星

文章 david_kmng » 週一 08 1月, 2007 14:04

XR250,

Thanks for the book.

If you need help, please call me. I can help distribution in Shatin, Ma On Shan and TKO. Call me.

Regards,
David

頭像
xiaoer
白矮星

文章 xiaoer » 週一 08 1月, 2007 14:34

呀~~~
發雞盲一直miss左呢條thread,冇訂到呀~~
唔知會唔會有貨尾呢? 唉~

頭像
Passerby-B
中子星

文章 Passerby-B » 週一 08 1月, 2007 17:32

akltsang 寫:Thanks for the help of XR250.

I work in Admiralty. If anyone would like to obtain their books in Admiralty / Central during any lunchtime, please PM to XR250 and me within today (8.1.2007). I can help distribute the books. XR250 has been too busy to accomodate all requests. Let me share the workload.

Albert
Albert, I work in Central. If you may, please bring one more book with you. I shall contact you for collection. If you could not collect for me. I shall try to get from XR250 next week. I don't have a convenient time slot with XR250 this week..

Thanks

回覆文章

回到「天文話題 Everything about Astronomy」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 29 位訪客