請問幾時會有磨鏡班開呢?

回覆文章
haiven
超新星

請問幾時會有磨鏡班開呢?

文章 haiven » 週五 05 10月, 2007 16:19

為何刪除我的問題?
又係放錯區?遺規嗎?怎也好,刪除前請先用私人訊息通知,謝謝版主。

頭像
KingArthur
夸克星

Re: 請問幾時會有磨鏡班開呢?

文章 KingArthur » 週五 05 10月, 2007 16:24

haiven 寫:為何刪除我的問題?
Because you have double applied your thread, please see for answer for your question here:
http://www.hkastroforum.net/viewtopic.php?p=97118#97118

haiven
超新星

文章 haiven » 週五 05 10月, 2007 17:00

嘩,年幾前問過你都知!我都係問完呢條先至reply果條,你咁樣搵相同post出黎delete,好花時間個喎,如果同時間有二百個人出post,咁你咪有排搵!你唔使返工架?
咁都比你捉到,佩服,delete吧。

頭像
layanata
夸克星
聯繫:

文章 layanata » 週五 05 10月, 2007 17:09

haiven, 你想參加的今屆磨鏡班剛剛完結啊, 明年的磨鏡班約三四月左右開始報名,
到時我地一收到消息就會在論壇公佈.
因為你回覆了你上年的主題, 變成有了兩個相同的主題, 版主以為你不小心出了相同的貼文,
加上一個主題令別人較容易回應.
你有甚麼問題隨便問都可以的, 只是一點兒誤會.

haiven
超新星

文章 haiven » 週五 05 10月, 2007 17:14

明白明白,多謝晒∼

回覆文章

回到「天文觀測入門 Introduction to Astro Observation」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客