出售 : Vixen Photoguider ( sold )

anyone
夸克星

出售 : Vixen Photoguider ( sold )

文章 anyone » 週六 05 3月, 2011 15:31

八九成新,配件齊,連專用鋁箱。
selling price 4,500 . :D
最後由 anyone 於 週二 22 3月, 2011 21:05 編輯,總共編輯了 1 次。

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週六 05 3月, 2011 16:07

Good price. Boss funooooo快D上喇 :D :D :D

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週六 05 3月, 2011 16:16

syyuen168 寫:Good price. Boss funooooo快D上喇 :D :D :D
無 autoguide port, 無 goto; 唔係我柸茶!

頭像
cwlam
白矮星

文章 cwlam » 週六 05 3月, 2011 17:37

路過的幫手推下,好價錢!不過想問溫爺係邊到買個專用鋁箱?有冇相睇下?

頭像
cwlam
白矮星

文章 cwlam » 週六 05 3月, 2011 17:40

funoooo 寫:
syyuen168 寫:Good price. Boss funooooo快D上喇 :D :D :D
無 autoguide port, 無 goto; 唔係我柸茶!
聽LT講可改Autoguide ! 小弟都係到等待中…

頭像
cwlam
白矮星

文章 cwlam » 週六 05 3月, 2011 17:45

PG上唔到老闆的106呀130呀…等等大嘢㗎,所以唔係大老闆杯荼。不過有殺錯冇放過就另計…

頭像
Daniel Chan
主序星

文章 Daniel Chan » 週六 05 3月, 2011 17:56

可以替换最新式DD-3电控器,已带有ST-4标准的AG口 :D

頭像
鄧登凳
夸克星

文章 鄧登凳 » 週六 05 3月, 2011 18:31

嘩, 連親密戰友(http://www.hkastroforum.net/viewtopic.php?t=18609)都出賣 :?:

好抵喎, 如果我未買AstroTrac一定買。

吚家幫手推一推啦....

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週六 05 3月, 2011 18:51

EM-11已經到手了 :mrgreen: :mrgreen:

頭像
kurt
紅巨星

文章 kurt » 週六 05 3月, 2011 19:04

睇尼各位兄弟都有新玩具喎 [萬年奸臣]

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 05 3月, 2011 21:44

謝謝各位兄弟。EM11前兩天到手了,隻腳還等待中,如無意外,下個星期可以開光。 :D

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 05 3月, 2011 21:51

鄧登凳 寫:嘩, 連親密戰友(http://www.hkastroforum.net/viewtopic.php?t=18609)都出賣 :?:

Tang sir , 我都考慮了一段時間才作出呢個決定,畢竟呢個mount曾跟我上個陰那山,高美古;為我帶來不少美好回憶,收到EM-11後,發覺它的重量真的可以上飛機。以後會少再用到個 photoguider,唔想浪費,故出讓吧了。
最後由 anyone 於 週六 05 3月, 2011 22:14 編輯,總共編輯了 1 次。

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 05 3月, 2011 21:57

cwlam 寫:路過的幫手推下,好價錢!不過想問溫爺係邊到買個專用鋁箱?有冇相睇下?
響內地訂的,連運費成四舊水。 :) :)

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週六 05 3月, 2011 22:33

I beleive you got the best of the best portable mount from the market :mrgreen: :mrgreen: 用Hand controller 嗎??
anyone 寫:
鄧登凳 寫:嘩, 連親密戰友(http://www.hkastroforum.net/viewtopic.php?t=18609)都出賣 :?:

Tang sir , 我都考慮了一段時間才作出呢個決定,畢竟呢個mount曾跟我上個陰那山,高美古;為我帶來不少美好回憶,收到EM-11後,發覺它的重量真的可以上飛機。以後會少再用到個 photoguider,唔想浪費,故出讓吧了。

anyone
夸克星

文章 anyone » 週日 06 3月, 2011 09:45

syyuen168 寫:I beleive you got the best of the best portable mount from the market :mrgreen: :mrgreen: 用Hand controller 嗎??
anyone 寫:

當下定決心購買EM11後,已作出用電腦goto的心理預備了。 :)

回覆文章

回到「二手交易場 Second Hand Area」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客