器材出讓

頭像
noodle
夸克星
聯繫:

文章 noodle » 週五 18 11月, 2011 15:57

funoooo 寫:你見我這大半年己停了入貨就知道是什麼環境啦~~~ [吐血1]

好大引誘,想買給 FSQ106 用![淚奔]

我忍!忍!忍! [搞自閉] [搞自閉] [搞自閉]
忍對身體無益嫁 :wink:
呢個價淨系比你,其他都系$2987.6 [萬年奸臣]

頭像
wtyu21
夸克星

文章 wtyu21 » 週五 18 11月, 2011 16:17

funoooo 寫:你見我這大半年己停了入貨就知道是什麼環境啦~~~ [吐血1]

老板,你見我都忍唔住手買入Astro Trac啦~雖然區區四千幾蚊,但係對比起老板階級玩具郁下都萬萬聲就差好遠啦~今次呢件玩具只係二千鬆DD,你入得起啦~買啦買啦~ [讚美主] [讚美主] [讚美主]

頭像
wtyu21
夸克星

文章 wtyu21 » 週五 18 11月, 2011 16:21

noodle 寫:

雖然有D唔係好公平~ [鬼點子] 我係自顧人士係屋企做設計,都算係一個 “老板” 仔嘛~

但是為了成全奴老板,我願意 “割愛” 讓比佢~ [貴夫人-圖] [貴夫人-圖] [貴夫人-圖]

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週五 18 11月, 2011 16:29

wtyu21 寫:
noodle 寫:

雖然有D唔係好公平~ [鬼點子] 我係自顧人士係屋企做設計,都算係一個 “老板” 仔嘛~

但是為了成全奴老板,我願意 “割愛” 讓比佢~ [貴夫人-圖] [貴夫人-圖] [貴夫人-圖]
[熱]

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週五 18 11月, 2011 16:31

老細, 都唔差个几千銀, FSQ106 + Robofoucer是金牌配套 :D :D :D

anyone
夸克星

文章 anyone » 週五 18 11月, 2011 18:45

syyuen168 寫:老細, 都唔差个几千銀, FSQ106 + Robofoucer是金牌配套 :D :D :D
我地恨唔到咁好價的,只是奴老闆有這等優惠,唔好浪費noodle大師好意啊。

買左之後,你能力又增強好多架啦,快快! [射門]

頭像
noodle
夸克星
聯繫:

文章 noodle » 週六 19 11月, 2011 11:03

反應冷淡,收回自用 :wink:

頭像
昇仔
夸克星

文章 昇仔 » 週六 19 11月, 2011 22:04

noodle 寫:

冇理由三幾千蚊野奴老板都要考慮咁耐、忍得咁辛苦架? 近排係咪受左 D 咩刺激? [哭哭]

Noodle 唔好收返啦,我覺得再等一下實會峰迴路轉 [挖鼻孔]

頭像
noodle
夸克星
聯繫:

文章 noodle » 週六 19 11月, 2011 22:14

昇仔 寫:
noodle 寫:

冇理由三幾千蚊野奴老板都要考慮咁耐、忍得咁辛苦架? 近排係咪受左 D 咩刺激? [哭哭]

Noodle 唔好收返啦,我覺得再等一下實會峰迴路轉 [挖鼻孔]
留返比支85ED或者比支太陽鏡用,老闆有d頂級focuser,佢唔用robofocuser嫁 :wink:

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週六 19 11月, 2011 22:27

noodle 寫:
昇仔 寫:
noodle 寫:

留返比支85ED或者比支太陽鏡用,老闆有d頂級focuser,佢唔用robofocuser嫁 :wink:
今時非往日啦. 現在做任何事都要想過度過. 唉~~~總之忍!忍!忍!
[嘆息] [嘆息] [嘆息]

頭像
wtyu21
夸克星

文章 wtyu21 » 週六 19 11月, 2011 22:44

funoooo 寫:
noodle 寫:
昇仔 寫:
noodle 寫:

今時非往日啦. 現在做任何事都要想過度過. 唉~~~總之忍!忍!忍!
[嘆息] [嘆息] [嘆息]
唔好忍啦~會焗出病架~何不考慮將後宮/冷宮中 “無用唔等使之物” 拎出來擺在二手區攢一筆,然後套現再 “迎娶” 公仔麵兄個Robo Focuser過門做填房呢?一石二鳥啊~ :twisted: :twisted: :twisted:

頭像
Lyrics
主序星
聯繫:

文章 Lyrics » 週日 20 11月, 2011 19:04

波士,唔好忍啊,会便秘啊,一于杀距啦。

回覆文章

回到「二手交易場 Second Hand Area」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 34 位訪客