Your Travel Partner (TP-1 Guide Mount 靓齒版﹞

Celestron Meade Vixen Takahashi Astrophysics
Sbig CCD ToUcam Coronado Filter Nikon Canon
<br> 目鏡 ED折射鏡 反射鏡 折反射鏡 太陽望遠鏡 鑢鏡 相機 鏡頭
回覆文章
Hidex
超新星

文章 Hidex » 週二 16 8月, 2011 16:18

請問如果我都想訂一套 TP1 大約幾耐先可以有貨?
另外請問價錢是多少, 會不會包上普通3腳架的 adapter ?

待覆. 謝謝 !

BossKwan
中子星

文章 BossKwan » 週三 17 8月, 2011 16:29

HK 寫:Kwan老闆,

幾個月前pm問過TP1貨期?可否預訂一套?
THANKS。
So sorry! Did I reply you via PM?
Please re-PM me your phone number.

BossKwan
中子星

文章 BossKwan » 週三 17 8月, 2011 16:30

Hidex 寫:請問如果我都想訂一套 TP1 大約幾耐先可以有貨?
另外請問價錢是多少, 會不會包上普通3腳架的 adapter ?

待覆. 謝謝 !
請看 PM.
Thank you.

BossKwan
中子星

文章 BossKwan » 週三 17 8月, 2011 16:34

Dear JJ,

Thank you so much!

三木人
原恆星

文章 三木人 » 週二 23 8月, 2011 13:03

關老闆!小弟之前曾PM過你,請問現在TP1有貨嗎?

頭像
HK
主序星

文章 HK » 週二 23 8月, 2011 13:28

巳pm thx
BossKwan 寫:
HK 寫:Kwan老闆,

幾個月前pm問過TP1貨期?可否預訂一套?
THANKS。
So sorry! Did I reply you via PM?
Please re-PM me your phone number.

ykalok
超新星

tp-1 請問仲有無得買呢?

文章 ykalok » 週一 31 10月, 2011 01:09

boss kwan 你好! 想問下仲有無tp-1 現貸買呢? 謝謝你的回覆!!

回覆文章

回到「廠製儀器 Factory Equipment」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 13 位訪客