再問舊款C8

Celestron Meade Vixen Takahashi Astrophysics
Sbig CCD ToUcam Coronado Filter Nikon Canon
<br> 目鏡 ED折射鏡 反射鏡 折反射鏡 太陽望遠鏡 鑢鏡 相機 鏡頭
頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週日 12 9月, 2004 02:00

http://www.regnier-schmit.net/astronomi ... index.html
呢位仁兄用c-5影的月亮都好正!

頭像
Tarepanda
夸克星

效果如何啊?適不適合天體攝影?多少錢?

文章 Tarepanda » 週一 08 11月, 2004 15:36

Joe Lam 寫:Yup, Mr.Kwan is a good guy, he will tell you which one is suitable for you.
I have buy a Celestron NexStar 4GT last week,
I also saw C8 OTA.
效果如何啊?適不適合天體攝影?多少錢?
點解唔買5i?
支 102GT又如何?

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週一 08 11月, 2004 15:49

我諗 Tarepanda 最好去關sir 度問下.
佢可以答倒你0既問題. ^^

頭像
Tarepanda
夸克星

關公唔知去左邊啊

文章 Tarepanda » 週一 08 11月, 2004 22:36

豆豸苗 寫:我諗 Tarepanda 最好去關sir 度問下.
佢可以答倒你0既問題. ^^
好多謝你的提儀,你指的關sir應該是那間日昇的老闆吧
我今天打了好幾次電話給他,都沒人聽的
唔知係唔係走左佬 ^^

頭像
Subaru
夸克星

Re: 關公唔知去左邊啊

文章 Subaru » 週一 08 11月, 2004 23:53

Tarepanda 寫:好多謝你的提儀,你指的關sir應該是那間日昇的老闆吧
我今天打了好幾次電話給他,都沒人聽的
唔知係唔係走左佬 ^^
關老闆有時真係幾難搵, 有可能不在香港, 要打幾次先搵到.

蔡sir
白矮星

文章 蔡sir » 週二 09 11月, 2004 00:36

:( :evil: 「走佬」年青人說話留一點口德好嗎?

頭像
chrislichi
夸克星

文章 chrislichi » 週二 09 11月, 2004 13:12

的確俗了點....要改改....
*******SYY HOPPER*******

回覆文章

回到「廠製儀器 Factory Equipment」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客