20091024-26 陰那山星空派對及初溪土樓一天遊大合照

回覆文章
頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

20091024-26 陰那山星空派對及初溪土樓一天遊大合照

文章 SiuSiu » 週三 28 10月, 2009 00:29

在此感謝bingsze在百忙中對所有野既安排,感謝分享望遠鏡給各同好觀測既各位,尤其係Steve,短短旅程可能未能認識晒大家,但真係盡興!

圖檔

圖檔

我覺得蝦碌相都幾有可觀性 [XD]
圖檔

圖檔

正正經經版~
圖檔

圖檔

頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

文章 SiuSiu » 週三 28 10月, 2009 00:31

想索取原相既各位可以PM我,另外衹用要豆貓姐姐張怕羞相做頭像仲可以得到神秘禮物一份添! [XD]

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週三 28 10月, 2009 10:00

SiuSiu 寫:想索取原相既各位可以PM我,另外衹用要豆貓姐姐張怕羞相做頭像仲可以得到神秘禮物一份添! [XD]
:shock: :shock: :shock:

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週三 28 10月, 2009 10:01

我發覺頭兩張我個動作好似摸住 bingsze sir 個頭咁. [XD]

頭像
Steve
中子星
聯繫:

Re: 20091024-26 陰那山星空派對及初溪土樓一天遊大合照

文章 Steve » 週三 28 10月, 2009 15:49

SiuSiu 寫:在此感謝bingsze在百忙中對所有野既安排,感謝分享望遠鏡給各同好觀測既各位,尤其係Steve,短短旅程可能未能認識晒大家,但真係盡興!

不用咁客氣! 多啲人過來指導一下仲好, 因我是玩咗天文望遠鏡幾個月既初哥一名 :)
今次最可惜是無去土楼! 之前一晚五點幾先訓, 實在頂唔順..又要爲第二晚養精蓄銳

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週三 28 10月, 2009 16:37

豆豸苗 寫:我發覺頭兩張我個動作好似摸住 bingsze sir 個頭咁. [XD]
bingsze sir 個頭都幾受歡迎喎!
頭兩張就由豆貓摸住, 最後一張就由Cindy摸住~ :lol: :lol: :lol: :lol:

頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

Re: 20091024-26 陰那山星空派對及初溪土樓一天遊大合照

文章 SiuSiu » 週三 28 10月, 2009 23:28

相信不用好久便會再有團 [推眼鏡]
Steve 寫: 不用咁客氣! 多啲人過來指導一下仲好, 因我是玩咗天文望遠鏡幾個月既初哥一名 :)
今次最可惜是無去土楼! 之前一晚五點幾先訓, 實在頂唔順..又要爲第二晚養精蓄銳

回覆文章

回到「旅遊天地 Travelling around the World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客