千里傳音(3)

頭像
PeterPeter
夸克星

文章 PeterPeter » 週四 08 4月, 2010 09:26

noodle 寫:我宜家都好想"發爛o乍" [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人]
我地冇得去的,都想睇下D相,最好有wide angle的天文風景相添啦,唔係我地又發爛o乍 [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人]

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 08 4月, 2010 09:44

我又來"發爛o乍"先.
[打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人]

Chanlunlun
夸克星

文章 Chanlunlun » 週四 08 4月, 2010 10:16

PeterPeter 寫:
noodle 寫:我宜家都好想"發爛o乍" [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人]
我地冇得去的,都想睇下D相,最好有wide angle的天文風景相添啦,唔係我地又發爛o乍 [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人]
We are arranging.

頭像
昇仔
夸克星

文章 昇仔 » 週四 08 4月, 2010 12:59

你地做咩?Noodle 做咩發爛咋,係咪又陰天呢?影到 D 咩?

[XD] [XD] [XD]

anyone
夸克星

文章 anyone » 週四 08 4月, 2010 13:04

昇仔 寫:你地做咩?Noodle 做咩發爛咋,係咪又陰天呢?影到 D 咩?

莫非開心到發爛咋 ? :shock:

頭像
PeterPeter
夸克星

文章 PeterPeter » 週四 08 4月, 2010 13:35

anyone 寫:
昇仔 寫:你地做咩?Noodle 做咩發爛咋,係咪又陰天呢?影到 D 咩?

莫非開心到發爛咋 ? :shock:
我估係可以影星的時間太長, 攪到Noodle兄的鋰電用完都來不及差電吧.
即使係咁, 淨係睇到高美古的天空和深空天體都己是值回票價.

頭像
PeterPeter
夸克星

文章 PeterPeter » 週四 08 4月, 2010 13:52

Chanlunlun 寫:
PeterPeter 寫:我地冇得去的,都想睇下D相,最好有wide angle的天文風景相添啦,唔係我地又發爛o乍 [打小人] [打小人] [打小人]
We are arranging.
乜野天文風景相都好啦, 求其上D上來等大家可以come down一下都好 :D

anyone
夸克星

文章 anyone » 週四 08 4月, 2010 13:57

看來我地呢班餓星的飢民就快發慌了! :evil:

頭像
Steve
中子星
聯繫:

文章 Steve » 週四 08 4月, 2010 14:45

真係好想睇下高美古周圍環境係點啊~ :D
幾喜歡住在麗江古城既客棧, 希望有機會一到高美古呀!

回覆文章

回到「旅遊天地 Travelling around the World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客