9號12月陰拿山 - 三晚變三小時的快閃團

回覆文章
syyuen168
夸克星

9號12月陰拿山 - 三晚變三小時的快閃團

文章 syyuen168 » 週六 11 12月, 2010 19:17

一行四人於九號晚上八點左右到達, 九點已開壇作法. 影咗三個小時後風起雲湧. 等到一點半沒起色就收擋. 十日上午食完早餐就落毛毛雨. 馬上决定松人. 快樂的時光很短暫, 一息間就過去. 大師門比較失望因今次帶了重型武器, 計有 :-

陳一平大師 – EM200 + FSQ106 + ST11000
一丁老師 - EM11 + FSQ 85ED + AO + SBIG 8300C
湯大師 – SXD + FSQ 85ED + 5D
小弟 – GP2 + 幾個Cheap lens 影widefield (大毛見小毛, 真係好自悲 :oops: :oops: )

有冇比海關”周”住, 自已pm各大師問吓吧 :mrgreen: :mrgreen:
附加檔案
IMG_3632 -258.jpg
IMG_3632 -258.jpg (167.86 KiB) 已瀏覽 4526 次

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 11 12月, 2010 20:15

嘩,四大高手! :shock:

你哋都算好啦,有三個小時玩,可憐的我,連埋清境共食了四粒白果。 [嘆息]

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週六 11 12月, 2010 20:55

總算有點收獲吧?

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週六 11 12月, 2010 21:01

Too Bad! :oops:

頭像
noodle
夸克星
聯繫:

文章 noodle » 週六 11 12月, 2010 23:22

anyone 寫:譁,四大高手! :shock:

你哋都算好啦,有三個小時玩,可憐的我,連埋清境共食了四粒白果。 [嘆息]
四大儍佬似d:wink:
座左十幾個鐘車、凍到變雪條,先玩得個3個鐘 ,重唔系儍:lol:

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週六 11 12月, 2010 23:53

古代好多大內高手,都係xxx出身啵!

嘻嘻!唔好打頭,後面座低那個是文哥嗎?

睇落唔似?

還有,一於攪埋個大陸牌,看準先出發! :D

回覆文章

回到「旅遊天地 Travelling around the World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客