Browse anonymous proxy

電腦.電子手帳PDA.iphone.ipod
主題已鎖定
sbod

Browse anonymous proxy

文章 sbod » 週四 31 7月, 2008 21:21

http://proxify.com/

算係好洗好...... :D

但係唔support 部分forum, 例如Discuz! 的中文顯示...... :)

同埋只能做CD-ROM...... :)
最後由 sbod 於 週四 31 7月, 2008 23:38 編輯,總共編輯了 1 次。

sbod

文章 sbod » 週四 31 7月, 2008 23:36

想hide ID?

一於用hide ID software, 例如 hide ip platinum, else...

There is just too much!

想轉IP? 一樣得! 用轉IP software, 或者叫ISP 幫你轉IP, 之後又係一條好漢! [Good Job]

sbod

文章 sbod » 週四 31 7月, 2008 23:50

To 某兩位仁兄

下次lock 我account 或 ban 我IP之前, 請通知一聲先. Thanks so much. :)

sbod

文章 sbod » 週五 01 8月, 2008 00:01

>對於有關發言者請自我檢討有關言詞對他人及本論壇帶來之負面影響,
望從中互相體諒,令本論壇繼續保持平和及各同好興趣交流的首選平台。

http://www.hkastroforum.net/viewtopic.p ... 720#120720

大佬, 我想讀呢段message 都讀唔到呀, 你叫我點自我檢討呀?

互相體諒? 有咩? 我唔覺喎! :)

sbod

文章 sbod » 週五 01 8月, 2008 00:07

以為靜靜雞ban 我IP 就可以息事寧人? 唔好咁天真啦...... :)

本來我都想當無事發生, 但做事咁唔光明正大, 點服眾呀!

如果你出公告話ban o左我IP, 咁我都咁心受罰.

算啦, 唔講咁多. :)

sbod

文章 sbod » 週五 01 8月, 2008 02:05

By the way, 今次係邊個用admin 呢個account ban 我呀? :)

頭像
admin
星河使者

文章 admin » 週五 01 8月, 2008 04:07

老實講,我從來唔過問論壇之事,我只負責技術工作。
從來無"人"去Ban你IP,因為你短時間內不停出Post,論壇自動視你為攻擊行為而將IP暫時封鎖!
可想你的行為多過火!

因Wongsir暫時不在香港而你就在此時散野,我迫於無奈下先將你的Post暫時銷上,
一面望你知難而退,二來好等有關人事回來處理。

豈料你變本加厲,更在Post中帶近音粗言污染論壇,我才要在此再對你作出正式警告!

網上言行亦代表本人行為,如有任何攻擊言論,亦可於法庭上作為有效証據。
故此希望你能為自已言行負責,尊重他人,尊重天文論壇,起碼尊重論壇主人Wongsir。

我不會再作任何回覆,希望你能成熟處理,
而我只會維持論壇順利運作,對任何不利於論壇的我一定會謝絕。

Ps : 本來我只係想停止你的攻擊言論,但因收到多位同好PM我為你求情,所以我先再出一次Psot,希望你能珍惜!

sbod

文章 sbod » 週五 01 8月, 2008 11:43

admin 寫:老實講,我從來唔過問論壇之事,我只負責技術工作。
從來無"人"去Ban你IP,因為你短時間內不停出Post,論壇自動視你為攻擊行為而將IP暫時封鎖!
可想你的行為多過火!
如果我唔尊重論壇主人Wongsir, 一早就出人身攻擊帖啦......

自動BanIP? 你出o左post 之後就即時出現You_been_banned 呢message......

算, 唔同你嘈.

sbod

文章 sbod » 週六 02 8月, 2008 02:04

下o左啖氣, 向大家致歉.

[嘆息] [嘆息] [嘆息] [嘆息] [嘆息]

主題已鎖定

回到「電腦資訊科技 Information Technology」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客