團購 ICX618 CCD (LT 請取貨)

自製天文儀器 望遠鏡腳架 赤道儀 杜蘇式<br> 開放式衍架式 鏡筒 望遠鏡配件 主鏡座 副鏡座
頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週三 15 9月, 2010 23:35

運緊來, 仲未到貨, 交收唔到住呀.

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週四 16 9月, 2010 11:54

好緊張哦~~~ [想入非非]

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週五 17 9月, 2010 09:09

貨終於到左~
銀行未過數既請到時現金交易.

---------
交收時間地點:
一至五: 12:30-14:00 金鐘; 18:00-18:30 金鐘; 19:30+ 錦田
六日: 另議

請PM我或電話聯絡我約時間地點 ;)
附加檔案

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週五 17 9月, 2010 09:23

Wah! 兄,
先付錢,不收貨可以嗎?
等你試驗成功後,給你幫手改。(ニ百元改機費,o.k.?)

頭像
opa
夸克星

文章 opa » 週五 17 9月, 2010 09:26

opa:

1) 平日晚錦上路西鐵站, 大埔站.
2) 平日晚林錦公路, 錦上路, 元朗附近一帶.
3) 週末週日彈性地點及時間..

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週日 19 9月, 2010 17:09

請各位pm或電話聯絡我交收 :D

頭像
昇仔
夸克星

文章 昇仔 » 週一 20 9月, 2010 14:06

funoooo 寫:Wah! 兄,
先付錢,不收貨可以嗎?
等你試驗成功後,給你幫手改。(ニ百元改機費,o.k.?)
請問 Wah! 師兄或者其他有經驗的同好是否可以幫忙改機呢?

都是 ToUCam。

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 20 9月, 2010 14:27

我仲諗緊點樣飛線會靚仔D, 如果想等我改機結果既話, 就再俾多少少時間我啦 :D

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週一 20 9月, 2010 18:54

Wah!! 寫:我仲諗緊點樣飛線會靚仔D, 如果想等我改機結果既話, 就再俾多少少時間我啦 :D
等! 無問題.
另你家是否在錦田?
星期六拿錢給你.

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週三 22 9月, 2010 23:58

1. Wah! x 1 (已交收)
2. opa x 1
3. 昇仔 x 1 (改裝成功後再約?)
4. David x4
5. ZEUS x1 (已交收)
6. Huen x1
7. funoooo x1 (改裝成功後再約?)
8. xiaoer x1
9. Nosneb x2
10. LT x 1

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週五 24 9月, 2010 21:32

2. opa x 1 (已交收)
4. David x4 (已交收)
6. Huen x1
8. xiaoer x1
10. LT x 1

頭像
xiaoer
白矮星

文章 xiaoer » 週五 24 9月, 2010 23:17

6. Huen x1
8. xiaoer x1 (改裝成功後再約?)
10. LT x 1

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週日 03 10月, 2010 13:24

6. Huen x1
7. funoooo x1 (改裝成功後再約)
8. xiaoer x1 (另加 $200 由 Wah! 代改)
9. Nosneb x2 (已交收)
10. LT x 1

========================

剛才正式改cam, 改CCD成功~ :D :D :D
想搵我幫手改 cam 的同好請約時間俾 cam 我, 費用 $200

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 04 10月, 2010 14:57

10. LT x 1

7. funoooo x1 (未有決定?)

3. 昇仔 x 1 (由 Wah! 代改)
8. xiaoer x1 (由 Wah! 代改)

===============
6. Huen x1 (已交收)

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週四 07 10月, 2010 01:26

10. LT x 1
7. funoooo x1 (未有決定?)

--------------------

3. 昇仔 x 1 (由 Wah! 代改)
8. xiaoer x1 (由 Wah! 代改)

===============
6. Huen x1 (已交收)

回覆文章

回到「自製天文儀器 diy Astro Equipment」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客