HAHA!一個月無見

回覆文章
johnsonlee
中子星

HAHA!一個月無見

文章 johnsonlee » 週六 12 3月, 2005 13:54

係喎上個月D魚仔剛出世,原來前日已經一個月大,我 post D 相出來先!
附加檔案
最後由 johnsonlee 於 週六 12 3月, 2005 14:09 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
豆豸苗
夸克星

Re: HAHA!一個月無見

文章 豆豸苗 » 週六 12 3月, 2005 14:05

johnsonlee 寫:係喎上個月D魚仔剛出世,原來前日已經一個月大,我 post D 相出來先!
好多魚喎~~~
大隻果兩條係爸爸媽媽?
其他都係仔仔女女? :?

johnsonlee
中子星

Re: HAHA!一個月無見

文章 johnsonlee » 週六 12 3月, 2005 14:19

豆豸苗 寫:
johnsonlee 寫:係喎上個月D魚仔剛出世,原來前日已經一個月大,我 post D 相出來先!
好多魚喎~~~
大隻果兩條係爸爸媽媽?
其他都係仔仔女女? :?
no,媽媽不在相中,金色那條是孔雀,紅色是爸爸其他都是一個月大的小魚 :wink:

Martin馬田
紅巨星

文章 Martin馬田 » 週日 13 3月, 2005 14:27

如果無認錯,應該係紅MOON黎架喎,我都試過養到佢地生仔,孔雀都得架喎,
除左浮萍之外,隱約見到你仲有種其他草喎,咩草黎架呢?
不過...你個缸都幾污漕,生哂藻

johnsonlee
中子星

文章 johnsonlee » 週日 13 3月, 2005 15:32

Martin馬田 寫:如果無認錯,應該係紅MOON黎架喎
yes
Martin馬田 寫:孔雀都得架喎
yes, but not yet, they are still too smell.
Martin馬田 寫:除左浮萍之外,隱約見到你仲有種其他草喎,咩草黎架呢
no, just 浮萍.
Martin馬田 寫:不過...你個缸都幾污漕,生哂藻
:oops:
How about yours, can you post some photos?

回覆文章

回到「花鳥蟲魚 Natural World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客