前兩日去陰那山嘅同好,有冇靚相睇呀?

回覆文章
頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

文章 SiuSiu » 週一 21 9月, 2009 23:34

唔記得比貼士您,您猛幫我地開車門。。。 [推眼鏡]
陳丙 寫:
多謝大家比小弟見識見識 ~~~第一次睇木星~~~~~

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週二 22 9月, 2009 01:04

羨慕死我… [裝死]

頭像
Passerby-B
中子星

文章 Passerby-B » 週二 22 9月, 2009 09:19

opa 寫:
layanata 寫:opa 影相影到仲得閒打返香港, 實係影到唔影啦,
緊係要post幾張黎比大家睇下先.
我 "打爆" 左好多張記憶咭. 可能要花 d 時間整理下.....
我 post 張天鵝座銀河睇住先..
如果你地方便的話先 post 住你地影既先啦....
8)
大王,有好嘢唔出声,獨自去偷歡,你點對得住d兄弟呀 [我不依]

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週二 22 9月, 2009 09:29

Passerby-B 寫: 大王,有好嘢唔出声,獨自去偷歡,你點對得住d兄弟呀 [我不依]
我同你一樣都無假放,恨都無用... [遠目]

頭像
opa
夸克星

文章 opa » 週二 22 9月, 2009 10:40

XR250 寫:
Passerby-B 寫: 大王,有好嘢唔出声,獨自去偷歡,你點對得住d兄弟呀 [我不依]
我 d 假要用錢換購番黎...... :( :(

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週二 22 9月, 2009 10:50

琪琪 寫:反黎啦...
影左好多......估唔到既相.....大家都好開心

今日好累, 都過2日先post相...
題外話, 阿文師父架車經過幾次既陰那山, 上山, 下山...佢架車送到我地到火車站後, 只得反4波用...真係慘.
bingsze, 仲有呀, 原來上次我地上車, 同下車時 (洛馬洲), 阿文比人抄左2張....有d唔好意思...
我都好唔好意思!

如果係咁,下次就要在對面馬路等佢了,

至於4波呢樣野,我就冇辦法了,可能等佢換新車啦!嘻嘻!

正所謂搵食車嗎,希望佢有架新車,咁就得心應手啦!

另外,點解會有蝦食既,照計如果唔行海邊,係無咁多海鮮的,唔通.......................................................有人去左汕尾? :D

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週二 22 9月, 2009 11:11

opa 寫:
XR250 寫:
我 d 假要用錢換購番黎...... :( :(
能夠用錢買回自由,羨煞旁人 [遠目] [遠目] [遠目]

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週二 22 9月, 2009 11:20

bingsze 寫:

題外話, 阿文師父架車經過幾次既陰那山, 上山, 下山...佢架車送到我地到火車站後, 只得反4波用...真係慘.
bingsze, 仲有呀, 原來上次我地上車, 同下車時 (洛馬洲), 阿文比人抄左2張....有d唔好意思...

條山路真係幾甘....

頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

文章 SiuSiu » 週二 22 9月, 2009 11:25

團友們~~

大數仲剩返 RMB 22,希望趕得切買今晚既六合彩~ :wink:

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週二 22 9月, 2009 11:34

SiuSiu 寫:團友們~~

大數仲剩返 RMB 22,希望趕得切買今晚既六合彩~ :wink:
正~ :lol: :lol: :lol:

頭像
opa
夸克星

文章 opa » 週二 22 9月, 2009 11:36

豆豸苗 寫:
bingsze 寫:

條山路真係幾甘....
其實我又覺得條路冇乜特別, 祗要唔係踩住 5000 轉以上上落應該唔太難渣, 不過佢架係國產車又車住咁人可能爭少少..

頭像
shan
白矮星

文章 shan » 週二 22 9月, 2009 11:47

SiuSiu 寫:團友們~~

中左即刻拎no pay 再去,如果係大野就去睇北極光,正 [好心情]

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週二 22 9月, 2009 11:49

opa 寫:其實我又覺得條路冇乜特別, 祗要唔係踩住 5000 轉以上上落應該唔太難渣, 不過佢架係國產車又車住咁人可能爭少少..
車長用開靚車~ 8)

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客