不負責任的傳媒

頭像
MANDII
夸克星

文章 MANDII » 週二 16 8月, 2011 11:33

楼主太不智了,明知呢个只系个小论坛,仲要系摆明玩小圈子既论坛,你5系真系识得D人呢,就无谓系度同人嘈交,呢个论坛好奇怪大多数人系5出声的,看贴既又好Q多的,你发现点数系高的,但又好奇怪成日出声既离离去去都系个D人,他们系自己友,互相识得,互相支持,5好既野都要话好,变左成个论坛好似他们玩洒甘,识得阿边个边个吗,味赞吓他既野影得好罗,在我看来个D所谓天文相片,完全系无咩大不了既事,系人都影倒既基本上,一D难度都无,只系你肯5肯洗钱同肯5肯走去甘远既问题。
再5系吗,或者就赞下支持他的言论罗,仲之就识得呢,系自己友呢就要维护,5识得既人呢,就理都5理人地的,甚至你如果讲错野呢,就一齐发言攻击你。

在我看来呢,呢种小圈子论坛其实就无咩意思的,我就懒得花精神时间识D咩野人啦,洒气基本上系香港地。我自己要做自己野可以了,其实本来都5系好想再系呢个论坛发贴的,不过无办法啦一直以来好多文件上既野都系系度已经建成左,所以都系只能够继续系度发贴。我只系贪呢度多人体我D野,个个地方既人都有,系贪呢样,其它就无野好贪,反正我D野到处都发,发多一个地方无所谓。只不过就好小出声讲野,我已经成年都基本上无出声讲野了,只系偶然有兴趣既野会望望出吓声,平时就连看都好小看呢个论坛上D野。

頭像
HIMS1526
紅巨星

文章 HIMS1526 » 週二 16 8月, 2011 12:03

收件人: HIMS1526
發表於: 星期二 16 八月, 2011 11:57

WFPC2
發表於: 星期一 15 八月, 2011 09:21
呢個電話6573 6123你留個可
駛唔駛咁撚串,宜家我串緊你老母咩?
估唔到你個人咁嘅,好在冇搵你呢種人

http://lh3.ggpht.com/_BhB9wrrEPwY/TFT0f ... 0/收板啦你.jpg

SAD

真係可憐
自己del左來自同收件人?
full version如下??

收件人: WFPC2
發表於: 星期一 15 八月, 2011 09:21
呢個電話6573 6123你留個可
駛唔駛咁撚串,宜家我串緊你老母咩?
估唔到你個人咁嘅,好在冇搵你呢種人

如上只是猜測
最後由 HIMS1526 於 週二 16 8月, 2011 12:12 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
HIMS1526
紅巨星

文章 HIMS1526 » 週二 16 8月, 2011 12:20

轟炸我pm inbox?
sad

頭像
HIMS1526
紅巨星

文章 HIMS1526 » 週二 16 8月, 2011 12:58

最緊要你係度玩得開心

頭像
simonii
白矮星

文章 simonii » 週二 16 8月, 2011 13:42

我忽然想起這幅圖, 純粹搞笑 :lol:

大家少點人身攻擊, 多點理性討論啦

圖檔

頭像
HIMS1526
紅巨星

文章 HIMS1526 » 週二 16 8月, 2011 13:44

simonii 寫:我忽然想起這幅圖, 純粹搞笑 :lol:

大家少點人身攻擊, 多點理性討論啦

圖檔

繼續開工 8)

lightning
原恆星

文章 lightning » 週五 19 8月, 2011 14:05

Zubenelgenubi 寫:其實我鬧嘅係傳媒操守,呢度啲人係咪傻嘅,當我鬧天文學會啲人呀?
而呢篇嘢亦係抄天文學會嘅稿,根本就唔關你哋事,我都唔知你哋係盲,定係想發我咩脾四姐?
成熟啲啦。

我想問你條粉腸一個問題呀?

你究竟有冇腦架?

你話佢抄天文學會既稿,其實係佢被人抄至真呀!
呢D係WFPC2自己寫既內容和和貼圖,你地留意下今期天文學會會訊
,比對下7月20日出既稿,會訊7月尾才出,內容必在數月前己經寫好,
WFPC2你要留意下啦!

你地留意下第4至11頁係咪同會訊既內容和圖片好相像?
http://forum.hkas.org.hk/viewthread.php ... a=page%3D1

頭像
MANDII
夸克星

文章 MANDII » 週五 26 8月, 2011 16:47

洗咩甘劳气啦,上网up 山 up 四好闲啦。

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客