又有雲

回覆文章
頭像
littleming
夸克星
聯繫:

又有雲

文章 littleming » 週六 12 4月, 2014 19:38

執好野先成天雲...總好出左街先發現吧! :wink:

anyone
夸克星

Re: 又有雲

文章 anyone » 週六 12 4月, 2014 20:14

littleming 寫:執好野先成天雲...總好出左街先發現吧! :wink:
咁快起雲 ?
我一小時前看,仍然好正,還打算飯後上天臺拍玫瑰 Ha 添
:(

頭像
littleming
夸克星
聯繫:

文章 littleming » 週日 13 4月, 2014 01:45

anyone 寫:
littleming 寫:執好野先成天雲...總好出左街先發現吧! :wink:
咁快起雲 ?
..等左半小時雲要散了.....落左街玩左幾個鐘...:D
之後又成天雲了...

dickdick
星際雲

文章 dickdick » 週日 13 4月, 2014 09:04

littleming 寫:
anyone 寫:
咁快起雲 ?
之後又成天雲了...
早幾日都仲可以見到粒aldebaran...呢兩日都俾雲遮住左....唉....莫講話其他星。 :(

頭像
kingyo
主序星
聯繫:

文章 kingyo » 週日 13 4月, 2014 10:42

dickdick 寫:
anyone 寫:
咁快起雲 ?
之後又成天雲了...
早幾日都仲可以見到粒aldebaran...呢兩日都俾雲遮住左....唉....莫講話其他星。 :(
呢排都係行星做主導,呢個木星都係尋晚影既。
因為一D意外,所以無影到火星。

金魚
附加檔案

頭像
littleming
夸克星
聯繫:

文章 littleming » 週日 13 4月, 2014 11:57

[Good Job]

dickdick
星際雲

文章 dickdick » 週日 13 4月, 2014 13:03

kingyo 寫:
dickdick 寫:
anyone 寫:
咁快起雲 ?
之後又成天雲了...
呢排都係行星做主導,呢個木星都係尋晚影既。
因為一D意外,所以無影到火星。

金魚
[Good Job] [Good Job] [Good Job] [Good Job]

勁!咁多雲你都影到!

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客