轉貼學生印製偽鈔網誌炫耀富有(高登萬歲!)

dobs
夸克星

文章 dobs » 週三 25 4月, 2007 21:02

仲有潮野..

聽日去泰國SHOPPING
RMC,,, Levis,, Evisu,,b-bc
我黎救你地走AH
XDXD
四日後返
爸爸比我帶LV過去用AH=]

dobs
夸克星

文章 dobs » 週三 25 4月, 2007 21:04

圖檔

少年指自己一隻手錶等於一般青少年的全身衣價錢。

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobs
夸克星

文章 dobs » 週三 25 4月, 2007 21:22

傑出行為5 問候呀媽

TO MOM
你食X啦 又@@@X我
我都有私[忍]架
成日跟蹤我又查我電腦
又睇我手機
我儲錢又話我同人借
我洗吾洗同人借呀
你有病呀?
咩都我錯哂咁
我溫書你就䏲我吾到
玩呢你就實䏲到
你知吾知呀
我冇寸過你嬲過你吵過你
你算幸福架有個咁既仔

其他人果d仔女寸老豆牙媽添啦
我有冇丫

我吾明點解sunday一定係familyday囉
你口口聲聲話我好自由

你睇下啦!6.30叫遲返要報警
人地冇9點都吾呀
我報左英皇除左係保習
仲係吾想係屋企9 hea囉

如果有一日我冇返屋企冇開手提
可能我以經儲夠錢 then 離家出走

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 26 4月, 2007 01:00

dobs 寫:潮童大起底(印錢)---馬弘灝(已被拉) 新增三日飛一條女

潮童家姐自白
佢最衰咪係1條油拖幾條女囉,,
3日飛1個咁

真係有時覺得佢好衰!!
係到玩女仔!!
大佬,我都係女仔泥架嘛!!
睇住佢咁玩女仔好衰

http://uwants.com/viewthread.php?tid=38 ... a=page%3D1 報紙報導
既然佢可以玩咁多女仔...... 為何仲要...... :roll: :lol:
http://bbs.uhone.net/cgi-bin/topic.cgi? ... &topic=364

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 26 4月, 2007 01:03

(轉貼於起底POST) 加強版假鈔證據﹕

圖檔

首先係no.,成張圖其實得2張500蚊字,一張尾數係535(見紅圈),另一張係953(見藍圈)

由右數起第三張一定係假野,因為銀紙唔可能有白邊,一定用電腦切架。換言之,右手數起第一張係真野(第一張係真呢個concept好緊要)。

而右手數起第二張都係真野。原因有2個﹕1)你睇下4張銀紙右上角個<500>(見綠圈),第一張同第二張係一樣色,而第三同第四係較深色;2)你睇下紫圈,第一張真銀紙係有花紋,而第三同第四係係無

最後,你可以睇下白圈,第一張係淺色左,第三同第四係深色左

因此,第一同第二張係真野,第三同第四係假野

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 26 4月, 2007 01:04

巴打們囉自己銀包串爆潮童﹐潮童D假鈔都係不外如是

圖檔

圖檔

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 26 4月, 2007 10:41

現在連佢女朋友都唔要佢...... :cry:

個女仔都好醒目, bf出事就即時同佢劃清界線...... :lol:

夫妻本是同林鳥, 大難臨頭各自飛...... (都是港女一名...... :lol: )

"岩岩有個SIUWING_118係吹水度開POST
你地估下會唔會係 siUYEE <----------潮童女友

內容

問下你地先...

[顯示] [隱藏]

如果你好憎好憎一個人...

佢成日晒野...LC,GUCCI,AGNES.B等等既野,,

有一個機會俾你玩佢D野,,

破壞佢D野...

你會點做...點玩佢呢 ?

但係最好唔可以俾老師知...你會點呢 ?"

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 26 4月, 2007 11:00

"我正式[酸]報破產

P.C.銀包內餘港幣0.5元正

WT*!!!

我要草錢ah

[↓今年買咗↓]

LV皮帶 3xxx$

LV袋 6xxx$

五部手機 5xx$+8xx$+9xx$+1xxx$=32xx$

紫迷Bathing Ape Zip Up 5xxx$

國際版大PORTER 1xxx$

POLO毛衣 6xx$

Ferrari手錶 3xxx$

合共:21800$"

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 26 4月, 2007 11:07

主題已鎖定

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 28 位訪客