信达星野赤道仪 开始预售团购

頭像
kingyo
主序星
聯繫:

文章 kingyo » 週五 02 5月, 2014 23:06

goshigoo 寫:謝謝你的回覆,對於我呢類普羅大眾....幾百蚊
(你計清楚既話其實係過千...只係買三千蚊野...)
都係要精明啲咁計...

其實我expect既答案係
"方先生熱愛推廣天文,係老實商人,跟佢買野係冇錯"或
其實跟佢買行貨係貴過水貨,但佢俾一年保,差唔多啦"

但見ching們既reply係"小心小心", 又話方先生會捉後腿....
大家對佢個comment好似都好一般?
我答你要忠於自己既睇法時,就係唔想俾太多幻想你。
我自己都經歷過不同的代理,有人講到有D代理好似好好,但個人經歷話俾我聽"不可信",要自己經歷過才明白。重有,真係人夾人緣。

對於方生,我同佢買咁耐野,都係無乜問題,我喜歡做事爽快,不會拖數及準時交貨的人,所以我對佢評價好。但我唔知你既要求係乜,如果你既要求係平既話,咁你就要諗一諗,我都試過有代理要等齊好多單先一次過訂貨,跟住就等左我好耐,但價錢就平D。

咁所以你買野之前要諗清楚你接受到乜,接受唔到乜。

另外,括蒼天文既小方都係一位準時及爽快既人。我對佢評價都好好。

你個德國網頁我未同佢買過野,所以無資格評論。

我又試過係opt買過野,啲野係貴D但係偏門野都搵到。

我都試過係Cloudy night及ebay買絶版野,等野黎個幾個星期會擔心D.

金魚

頭像
Tarepanda
夸克星

文章 Tarepanda » 週六 03 5月, 2014 14:35

jj12667 寫:兄弟,给我来一台预定的 ,是否要拍掏宝的:D
恭喜有新玩具玩

頭像
jj12667
中子星

文章 jj12667 » 週日 04 5月, 2014 09:04

Tarepanda 寫:
jj12667 寫:兄弟,给我来一台预定的 ,是否要拍掏宝的:D
恭喜有新玩具玩
个玩具係大少爺㗎,佢好似到时又出去旅行风花雪月,你問準大少就攞好測试玩玩啦,我自己就無錢買.......

括苍天文
主序星

文章 括苍天文 » 週四 08 5月, 2014 02:59

谢谢支持

回覆文章

回到「括蒼天文」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客