靚女MODEL夜拍,同時將宇宙拉近

行星、深空天體、星野攝影等
彬少
星際雲

靚女MODEL夜拍,同時將宇宙拉近

文章 彬少 » 週三 16 11月, 2011 18:27

在坐有冇人中意玩人像攝影啊,有冇試過人像攝影加埋天文攝影混合
附加檔案
282685_234498653251733_100000747997868_794311_6857537_n.jpg (31.8 KiB) 已瀏覽 2723 次
最後由 彬少 於 週三 16 11月, 2011 18:55 編輯,總共編輯了 3 次。

anyone
夸克星

文章 anyone » 週三 16 11月, 2011 18:44

[Good Job]
龍爪角?
來自澳門的師兄?

彬少
星際雲

文章 彬少 » 週三 16 11月, 2011 18:47

anyone 寫:[Good Job]
龍爪角?
來自澳門的師兄?
你都系澳門

anyone
夸克星

文章 anyone » 週三 16 11月, 2011 18:49

彬少 寫:
龍爪角?
來自澳門的師兄?
你都系澳門

hehe , 三十多年前到香港搵食;算是個港澳混血兒! :D

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週三 16 11月, 2011 18:52

[Good Job]

彬少
星際雲

文章 彬少 » 週三 16 11月, 2011 18:53

anyone 寫:
彬少 寫:
龍爪角?
來自澳門的師兄?
你都系澳門

hehe , 三十多年前到香港搵食;算是個港澳混血兒! :D
有冇試過好似我咁 O靚模夜拍+星空 攝影啊,有既話分亨俾我睇下

anyone
夸克星

文章 anyone » 週三 16 11月, 2011 18:57

彬少 寫:
anyone 寫:
彬少 寫:
龍爪角?
來自澳門的師兄?
你都系澳門

有冇試過好似我咁 O靚模夜拍+星空 攝影啊,有既話分亨俾我睇下
都算試過嘅,不過都冇你影得咁好! :)

http://www.hkastroforum.net/viewtopic.php?t=22221

頭像
Lyrics
主序星
聯繫:

文章 Lyrics » 週三 16 11月, 2011 19:18

[崩潰] [完美計劃] 哇哇,羡慕嫉妒恨啊!

anyone
夸克星

文章 anyone » 週三 16 11月, 2011 20:04

Lyrics 寫:[崩潰] [完美計劃] 哇哇,羡慕嫉妒恨啊!
haha , 羡慕嫉妒恨什麼? 別人有靚模特兒? :mrgreen:

頭像
Lyrics
主序星
聯繫:

文章 Lyrics » 週三 16 11月, 2011 20:34

anyone 寫:
Lyrics 寫:[崩潰] [完美計劃] 哇哇,羡慕嫉妒恨啊!
haha , 羡慕嫉妒恨什麼? 別人有靚模特兒? :mrgreen:
好明显系啦温爷。

求靓模求靓模

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週三 16 11月, 2011 22:34

温爷千金都拍返一輯啦~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

anyone
夸克星

文章 anyone » 週三 16 11月, 2011 22:40

Wah!! 寫:温爷千金都拍返一輯啦~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
遲些試試看啦。 :)
我更期待wah 兄一個 "好" 字在星空下的樂天倫相片啊。 :)

頭像
lawrencemok
白矮星

文章 lawrencemok » 週三 16 11月, 2011 22:40

真係首次見靚模+星!!! 難得難得~

等我又貼下先.....希望某人不要介意~~~ [貴夫人-圖]
附加檔案

anyone
夸克星

文章 anyone » 週三 16 11月, 2011 22:47

Wah!! 寫:温爷千金都拍返一輯啦~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
呢幅去年八月大老闆在PTC攝的。 :)
附加檔案

kai
白矮星

文章 kai » 週四 17 11月, 2011 06:57

......... I am not a model,for reference only
the photo taken by my friend
附加檔案

回覆文章

回到「天文攝影 Astrophotography」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Google [Bot] 和 8 位訪客