團購 8-24mm 目鏡![到貨了]

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週四 23 4月, 2009 09:48

抵玩!

我的買了三百五元人仔啊,但仍覺得這個鏡方便和質量十分可以! :D

現在買三百元,當然值得入貨落盤啦! :)

頭像
小人
中子星

文章 小人 » 週四 23 4月, 2009 09:53

網上價是350rmb不包郵,那邊聽說也是,我的是......嘿嘿!300rmb郵費平分[估計在5-10rmb元內],有興趣直接跟帖吧!

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1

KS
原恆星

文章 KS » 週四 23 4月, 2009 10:36

網上價是350rmb不包郵,那邊聽說也是,我的是......嘿嘿!300rmb郵費平分[估計在5-10rmb元內],有興趣直接跟帖吧!

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1
KS x 1

CHYeung
原恆星

文章 CHYeung » 週四 23 4月, 2009 11:32

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1
KS x 1
CHYeung x 1

頭像
Nosneb
夸克星

Re: 團購 8-24mm 目鏡!

文章 Nosneb » 週四 23 4月, 2009 11:37

jj12667 寫:如題,已跟對方聯系說好若有8-10個左右可以特惠,比直接上深圳買便宜,這次不便公開價格以免影响其它代理,價格可pm我查詢,有興趣就來吧! :D
為免大家麻煩,我現在開故了.... [推眼鏡]

jj12667 x 2
兄台~~ 團購點解唔早一個禮搞呀 :twisted: 買左喇

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週四 23 4月, 2009 12:03

Nosneb 寫:
jj12667 寫:如題,已跟對方聯系說好若有8-10個左右可以特惠,比直接上深圳買便宜,這次不便公開價格以免影响其它代理,價格可pm我查詢,有興趣就來吧! :D

jj12667 x 2
兄台~~ 團購點解唔早一個禮搞呀 :twisted: 買左喇
算啦!我都唔想提啦,好hurt我… [不要啊]

頭像
Steve
中子星
聯繫:

文章 Steve » 週四 23 4月, 2009 12:14

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1
KS x 1
CHYeung x 1
Steve x 1

頭像
alget
夸克星
聯繫:

文章 alget » 週四 23 4月, 2009 12:18

Off-topic:

唔知幾時會團購呢款目鏡呢?
http://auction1.paipai.com/013BF40A0000 ... DD0329EF21

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週四 23 4月, 2009 12:21

Eddy So 寫:
Nosneb 寫:

jj12667 x 2
算啦!我都唔想提啦,好hurt我… [不要啊]
你地買多幾個溝淡佢o羅... hahaha

深圳同好
超新星

文章 深圳同好 » 週四 23 4月, 2009 12:26

深圳一专卖店也有卖哦,专卖店的老板人也不错,他的QQ是124711883 我帮香港的一朋友买,300元就包邮到香港了,还有很多货,镜片容易坏,看着老板包好..香港朋友不到一天就收到了,有效率,呵呵.

頭像
Tarepanda
夸克星

文章 Tarepanda » 週四 23 4月, 2009 12:59

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1
KS x 1
CHYeung x 1
Steve x 1
Tarepanda x1
夠數目了吧 :D

頭像
jj12667
中子星

文章 jj12667 » 週四 23 4月, 2009 17:35

深圳同好 寫:深圳一专卖店也有卖哦,专卖店的老板人也不错,他的QQ是124711883 我帮香港的一朋友买,300元就包邮到香港了,还有很多货,镜片容易坏,看着老板包好..香港朋友不到一天就收到了,有效率,呵呵.
你哪位用"馬甲"身份新登記唔使講都乎之欲出啦,唔同QQ号但係都係同一人登記。如果早前你賣300rmb包郵俾我哋,咁我就唔使去同人去攞貸搞團購,之前買咗果啲大佬又唔駛浪費多幾拾同火車錢啦,有效率唔等於一切,有heart就夠啦! [Hi]
**我唔係有心同你搶生意,我都係想自己有平嘢玩** [淒涼]

頭像
jj12667
中子星

文章 jj12667 » 週四 23 4月, 2009 17:38

XR250 寫:大師兄,乜價錢也好,請預我一個!
咁你要幾多個呀......,370rmb俾你好唔好;嘿嘿! [推眼鏡]

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週四 23 4月, 2009 17:44

大師兄..我..................拿........................................................................................................一個就夠

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1
KS x 1
CHYeung x 1
Steve x 1
xr250 x1

頭像
jj12667
中子星

文章 jj12667 » 週四 23 4月, 2009 17:50

XR250 寫:大師兄..我..................拿........................................................................................................一個就夠

jj12667 x 2
simonii x1
noodle x1
funoooo x1
pkchung x1
小人 x 1
KS x 1
CHYeung x 1
Steve x 1
xr250 x1
拿....................我一個就夠唔賣俾你3穿7睇怕我無成意呀! [完美計劃]

回覆文章

回到「二手交易場 Second Hand Area」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客