天文論壇 首頁 香港天文儀器
  首頁  ‧  最後發表  ‧  相簿藝廊  ‧  會員列表  ‧  會員群組  ‧   搜尋 
 登入檢查您的私人訊息 ‧  個人資料  ‧  會員註冊  ‧  登入

發表新主題回覆主題
Share 上一篇主題 Email this topic登入檢查您的私人訊息 下一篇主題
發表人 內容
豆豸苗

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:13    文章主題: 科學園泊車 引言回覆回頂端

請問有冇人知科學園星期六日會唔會冇位泊車??

我諗緊聽日好唔好渣車去果度泊低架車, 然後去馬料水碼頭搭船.

謝謝~~
檢視會員個人資料發送私人訊息ICQ 號碼
SiuSiu

中子星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:23    文章主題: 引言回覆回頂端

我而家落樓下幫妳問下 XD
檢視會員個人資料發送私人訊息參觀發表人的個人網站ICQ 號碼
鄧登凳

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:28    文章主題: Re: 科學園泊車 引言回覆回頂端

豆豸苗 寫到:

我諗緊聽日好唔好渣車去果度泊低架車, 然後去馬料水碼頭搭船.

謝謝~~

以往星期六日去食飯, 從來都沒有泊車的困難, 呢三個月無去過, 但應沒有大改變。
檢視會員個人資料發送私人訊息
SiuSiu

中子星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:28    文章主題: 引言回覆回頂端

問ed

Monday to Friday 頭一個鐘 $6, 之後每小時 $6

Saturday to Sunday, Public Holiday, 頭一個鐘 $6, 之後每小時 $2...

乜咁抵架。。。 擦擦汗
檢視會員個人資料發送私人訊息參觀發表人的個人網站ICQ 號碼
豆豸苗

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:32    文章主題: 引言回覆回頂端

係呀. 我都搵到, 覺得好抵呀:
http://www.hkstp.org/HKSTPC/offer.jsp?lan=b5&typeId=OT_005&typeId2=OT_009&mode=text

但係我朋友怕去到到時冇位泊會好呢 hea. 所以最主要想問會唔會冇晒位0羅.
豆豸苗

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:33    文章主題: Re: 科學園泊車 引言回覆回頂端

鄧登凳 寫到:
豆豸苗 寫到:

謝謝~~

以往星期六日去食飯, 從來都沒有泊車的困難, 呢三個月無去過, 但應沒有大改變。

Oh. Thank you very much! 跪拜禮
豆豸苗

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:34    文章主題: 引言回覆回頂端

SiuSiu 寫到:
問ed

Monday to Friday 頭一個鐘 $6, 之後每小時 $6

Saturday to Sunday, Public Holiday, 頭一個鐘 $6, 之後每小時 $2...

乜咁抵架。。。 擦擦汗

Also, Thank you SiuSiu. 特登幫我落樓問. 遠目
SiuSiu

中子星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:34    文章主題: 引言回覆回頂端

應該唔會了。。。呢度根本靜過鬼,入黎都唔知做乜 XD
豆豸苗 寫到:
係呀. 我都搵到, 覺得好抵呀:
http://www.hkstp.org/HKSTPC/offer.jsp?lan=b5&typeId=OT_005&typeId2=OT_009&mode=text

但係我朋友怕去到到時冇位泊會好呢 hea. 所以最主要想問會唔會冇晒位0羅.
Steve

白矮星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:38    文章主題: 引言回覆回頂端

呢度泊都ok...

檔案描述:
 檔案大小:  311.32 KB
 Viewed:  檔案已被下載 4520 次

檔案描述:
 檔案大小:  367.13 KB
 Viewed:  檔案已被下載 4520 次

檢視會員個人資料發送私人訊息參觀發表人的個人網站
SiuSiu

中子星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:42    文章主題: 引言回覆回頂端

嘩,你平日影定架?隨手都有相既 XD

我聽過呢度呀,好平月租。
Steve 寫到:
呢度泊都ok...
豆豸苗

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:45    文章主題: 引言回覆回頂端

咦. 呢度即係邊度?

但係佢日泊個時間有0的尷尬, 程船可能要 18:00 後先返到.
Steve

白矮星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:50    文章主題: 引言回覆回頂端

豆豸苗 寫到:
咦. 呢度即係邊度?

但係佢日泊個時間有0的尷尬, 程船可能要 18:00 後先返到.

在'金蛋'再往大埔方向步行3分鐘左右...

或者可以同佢傾下, 咁大過塲都未見過有多過10架車係入便
A/45

白矮星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:51    文章主題: 引言回覆回頂端

The underground carpark has lots of space. Very pleasant to park there.
檢視會員個人資料發送私人訊息
Steve

白矮星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:53    文章主題: 引言回覆回頂端

SiuSiu 寫到:
嘩,你平日影定架?隨手都有相既 XD

我聽過呢度呀,好平月租。
Steve 寫到:
呢度泊都ok...

食飯時間無聊, 好似老人家咁散下步, 影下相 放空
豆豸苗

夸克星

發表 發表於: 星期五 25 九月, 2009 15:54    文章主題: 引言回覆回頂端

icic. 謝謝咁多位解答! 跪拜禮
即係完全唔使擔心冇位泊啦~ 微笑
從之前的文章開始顯示:      
發表新主題   回覆主題
上一篇主題 Email this topic登入檢查您的私人訊息 下一篇主題
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案