扮樹葉吃我蝶

回覆文章
HUNTER_與神同行

扮樹葉吃我蝶

文章 HUNTER_與神同行 » 週四 12 8月, 2004 21:39

佢係唔係真的有眼核ge呢?
附加檔案

HUNTER_與神同行

Re: 扮樹葉吃我蝶

文章 HUNTER_與神同行 » 週四 12 8月, 2004 21:47

HUNTER_與神同行 寫:佢係唔係真的有眼核ge呢?
本來想去影蝴蝶,點知追追嚇隻蝶去到一pal花上就比佢....!
附加檔案

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週四 12 8月, 2004 22:03

建議你附件相片的大小(佔用硬碟的大小,不是指解像度的大小)盡量每張不要超過200KB,咁樣讀者就不用花很多時間download相片,會更加有興趣來看.

Martin馬田
紅巨星

文章 Martin馬田 » 週四 12 8月, 2004 22:22

哇.....=.=""
你竟然用手掂佢...比我就唔夠膽....

HUNTER_與神同行

文章 HUNTER_與神同行 » 週四 12 8月, 2004 22:53

Martin馬田 寫:哇.....=.=""
唔怕ge,唔好意惟佢有對"鋼"就怕了牠呢,即是好似啲人食蠍子咁嗜,只要你戰勝心裡的恐懼就可以得到好多有用的資料哦!加油啦弟兄!

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週四 12 8月, 2004 23:12

er...蠍子的劇毒不是單靠意志可以戰勝的......
小心為上.

頭像
layanata
夸克星
聯繫:

文章 layanata » 週四 12 8月, 2004 23:32

Wah! 寫:......咁樣讀者就不用花很多時間download相片....
呢幾日forum慢左好多啊...... :roll:

頭像
chattiechan
紅巨星

文章 chattiechan » 週四 12 8月, 2004 23:46

haha~~
我以前到見過螳螂~
佢仲係我面前打"螳螂拳"~~!

頭像
扒飯撈麵
夸克星

文章 扒飯撈麵 » 週五 13 8月, 2004 00:02

等了很久
下次可以reduce file size嗎??

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週五 13 8月, 2004 00:09

扒飯撈麵 寫:等了很久
下次可以reduce file size嗎??
太大size亦會使網站和用者的網絡負荷大,發表者的戶口剩餘空間減少得快.

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週五 13 8月, 2004 00:19

有靚相睇既話等下都無妨...
弊在... e_e zzzZZZ

Martin馬田
紅巨星

文章 Martin馬田 » 週五 13 8月, 2004 01:20

HUNTER_與神同行 寫:
唔怕ge,唔好意惟佢有對"鋼"就怕了牠呢,即是好似啲人食蠍子咁嗜,只要你戰勝心裡的恐懼就可以得到好多有用的資料哦!加油啦弟兄!
呃....um...=.=""..."..........*_*

HUNTER_與神同行

文章 HUNTER_與神同行 » 週六 14 8月, 2004 20:31

Martin馬田 寫:
HUNTER_與神同行 寫:
呃....um...=.=""..."..........*_*
o而o姨!吞左我隻野囉喎,!呀!?唔記得叫你用厚多士夾添、會好味D架......→◎←」cool... :oops: :? :shock: :P :P :P

回覆文章

回到「花鳥蟲魚 Natural World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客