玩水玩上癮, 26、27號小潮, 打算去東平洲, 有冇人跟?

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週一 14 9月, 2009 11:10

玩水玩上癮, 26、27號小潮, 打算去東平洲, 有冇人跟? 8)

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週一 14 9月, 2009 11:11

豆豸苗 寫:玩水玩上癮, 26、27號小潮, 打算去東平洲, 有冇人跟? 8)
東坪洲,危唔危險架?未去過,想去下播! :D

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週一 14 9月, 2009 12:41

豆豸苗 寫:玩水玩上癮, 26、27號小潮, 打算去東平洲, 有冇人跟? 8)
我想跟呀, 請問你到時係打算玩浮潛嗎? 其實我志在去東平洲行下, 如果玩浮潛我應該ok, 但係我gf就可能唔得喇

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週一 14 9月, 2009 13:17

我跟,請提供資料。嘻,因為未去過! :D

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 14 9月, 2009 13:21

Nosneb 寫:
我想跟呀, 請問你到時係打算玩浮潛嗎? 其實我志在去東平洲行下, 如果玩浮潛我應該ok, 但係我gf就可能唔得喇
佢唔熟水性?

頭像
layanata
夸克星
聯繫:

文章 layanata » 週一 14 9月, 2009 14:06

其實我都想去東平洲, 呢排坪洲比遊客佔據, 早餐都冇得食, 要離開玩下先得...

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週一 14 9月, 2009 14:19

layanata 寫:其實我都想去東平洲, 呢排坪洲比遊客佔據, 早餐都冇得食, 要離開玩下先得...
哦你住坪洲的西面嗎? 咁快d行去坪洲東面啦 :mrgreen:

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週一 14 9月, 2009 14:19

Wah!! 寫:
Nosneb 寫:
佢唔熟水性?
係啦, 真係責洗....

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週一 14 9月, 2009 14:37

bingsze 寫:我跟,請提供資料。嘻,因為未去過! :D
睇你想玩過夜抑或 day trip?
東平洲得星期六日有船到.

過夜會多0的時間玩同埋環島行, 星期六入, 星期日出, 可以搵士多睇下佢地0的屋(殘舊石屋+帆布床)有冇位. 或去盡0的玩露營! 我以前幫襯過一間士多, book 佢地的石屋包早餐, 早餐炒米好食~~ [愛的轟炸]

唔過夜可以朝早 9:00 搭船過去, 晏晝 5:15 搭返來.
如果目的係去浮潛, 夾0岩小潮時間0岩0岩好 10am-3pm 水位較低又穩定, 會容易0的睇到野.

沖身會好似海下0的士多咁, 俾幾蚊沖個身.

其實我都好耐冇去過東平洲, 唔知宜家佢會唔會好似海下咁畫左個區俾人浮潛? :?
之前有次去過夜, 第二朝水好靜好清, 隨便游出海就已經見到水底有珊瑚 (連唔識游水0既朋友戴住水泡由水面都可以見到水底的珊瑚). 有次就行左去離碼頭遠0的0既灘, 石邊都好多魚.

頭像
shan
白矮星

文章 shan » 週二 15 9月, 2009 16:58

我又跟!

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週二 22 9月, 2009 11:51

打算星期六 day trip~ 有興趣就馬料水碼頭見啦~ 8)

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週二 22 9月, 2009 12:02

day trip >>>> 浮潛
大家唔好誤會淨係影風景相喎!

頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

文章 SiuSiu » 週二 22 9月, 2009 12:52

可惜我要修心幾日,如果唔係都跟 :lol:

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週二 22 9月, 2009 14:15

豆豸苗 寫:打算星期六 day trip~ 有興趣就馬料水碼頭見啦~ 8)
最衰約左朋友星期六去海下,來唔到添! :(

頭像
shan
白矮星

文章 shan » 週三 23 9月, 2009 22:36

豆豸苗 寫:打算星期六 day trip~ 有興趣就馬料水碼頭見啦~ 8)
幾點啊? 我呢便應該有3個人, 不過就係行山客

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客